Aangeboden: De Jukebox drive-in show

De Jukebox drive-in show uit De Lier is er van bruiloft tot themafeest, van carnaval tot karaoke, van jubileum tot verjaardag met een unieke discobar waarin een echte jukebox wurlitzer is verwerkt.

De muziekcollectie is allround en is voor jong en oud gegarandeerd en is de interactie en entertainment met het publiek op soms humoristische wijze, sfeerverhogend.

De Jukebox drive-in show is afhankelijk van het te besteden budget op verschillende manieren te boeken. Kijk voor meer informatie op www.ronaldvanloon.nl of vraag vrijblijvende informatie aan op info@ronaldvanloon.nl.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


De Jukebox drive-in show

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:06-08-2013 om 15:29u
Door:Ronald van Loon
Bekeken door: 1793 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Hoek van Holland
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.